"Jest w Sopocie roczny bokser,bialy z brazowa lata na oku.Bardzo cierpi.Alergik-rozowe lapy i pyszczek.Pewnie dlatego wyladowal w schr.,bo ktos mial dosyc leczenia i wydawania kasy.
Ten pies nie mogl nikomu uciec,przeciez on na tych zaaognionych lapach nawet nie chce chodzic.
Lezy,na nic nie reaguje,jest w glebokiej depresji.Chwala ,ze jeszcze je.
napisalam juz do tej Pani,ktora chce boksia.Moze akurat?"
"Na razie nic konkretnego nie wiadomo.
Bokser przeszedl teraz do drugiej fazy rozpaczy.Gryzie legowisko,chce sie wydostac za wszelka cene z klatki.Wali glowa w krate.Bardzo przykry widok.
czy naprawde nikt nie chce mlodego boksera?" brazowa 1
Nie mogę się skontaktować z tą osobą, tan maluch potrzebuje natychmiast opieki.
Proszę Sopot, pomóżcie dowiedzieć się czegoś więcej!
_________________ Pozdrawiam,
Dorota, Lady,Atik&Nadja
--------------------------------------
„Psy nie są całym naszym życiem, ale czynią nasze życie całością".
Roger Caras
Ja jestem na biezaco, Brazowa to moja kolezanka. Bokserek szuka domu. Sprawa jest trudna, bo pies zle znosi zamkniecie - robi sobie krzywde, wiec dostaje leki na uspokojenie.
Abbi, a możesz skombinować jego fotki ?? I namiary na Brązową ?
Dorota, Lady,Atik&Nadja
Roger Caras
Z Brazowa mam staly kontakt. Pies przebywa w izolatce w budynku, jest pod stala kontrola weta (znam dobrze owa wetke, bo lecze u niej moje psy). Problem w tym, ze nie bardzo wiadomo czy jest szansa na szybkie "pobranie" boksia, bo jest stale obserowany pod katem zachowan agresywnych i leczony na liczne choroby skory. Jak tylko bedzie cos wiadomo, to od razu dam znac. Postaram sie o zdjecia.
PS Brazowa prosila by wstrzymac sie z dzialaniami, a szczegolnie wywolaniem afery, bo moze miec z tego powodu przykrosci, poniewaz jak wspominalam bokser jest jeszcze na kwarantannie.
Dorota, Lady,Atik&Nadja
Roger Caras
Witam
Bokser czeka na dom, poniewaz jednak jak pisalam to zwierzatko stwarzajace problemy, weterynarz zgodzi sie go wydac tylko osobom niezwykle kompetentnym.
[ Dodano: 11 Mar 2006 11:04 am ]
Boksio znalazl dom:)
Dorota, Lady,Atik&Nadja
Roger Caras
Oskarek w ciągu dzisiejszego dnia miał 4 ataki padaczki, jest z nim bardzo źle. Jestem przerażona, nie mogę wejść na dogomanię
Jeżeli ktoś wie co robić w takim przypadku, proszę pomóżcie...
Aga i Theta, a jaki jest adres tego wątku na Dogomanii ?
Dorota, Lady,Atik&Nadja
Roger Caras
Jest bardzo źle . Własciwie to "wyścig" o zycie Oskarka. Konisia (dała mu domek tymczasowy) i Pani, która chce dac Oskarkowi domek na stałe, jadą teraz własnie z Oskarkiem na Białobrzeska - tak bardzo bym chciała by udało sie go uratować.
Jaki ten swiat niesprawiedliwy - najpierw maluszek tyle czasu i w takich warunkach w schronisku , gdy znalazł domek tymczasowy i Pania , która chce go wkrótce zabrać do siebie ( teraz pomaga finansować jego leczenie i odwiedza go ) to ma umrzeć.
Do tej pory w swym krótkim zyciu zaznał tylko zła , a gdy ma szansę zaznac szczęścia i miłości to ma odejśc za teczowy most ???
Cisza - konisia nic nie pisze , nie dzwoni. Boje sie , ze stało sie to najgorsze i dziewczyna nie ma siły o tym napisac .
Nawet nie chce tak myslec, ale ..................... boje sie , zbyt długo trwa ta cisza, chyba , że jest z nim nadal na Białobrzeskiej , ale jesli to trwa tyle czasu to znaczy ze jest bardzo , bardzo źle.
Dorota, Lady,Atik&Nadja
Roger Caras
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum