FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Mapa GoogleMapa Google

Poprzedni temat «» Następny temat
Przestrzegam przed jednym ze skutków ...
Autor Wiadomość
Dapi 

Wysłany: Pią 07 Kwi, 2006 20:47   

Dziś wysprzatałam cały ogród z patyków po zimie. Ale i tak cos znalazł - odgryzł z drzewa :twisted:

Simonides 

Wysłany: Sob 08 Kwi, 2006 20:45   

My też życzymy duużo zdrówka :) Niech zdrowieje chłopak szybko.

madzia 
Medorek

Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 19:51   

Dużo zdrówka dla biedaczka - Nelsona.
A propo mój kundelek Dinuś (senior), też kiedyś nadział się na patyka (rzuciłam mu patyka, a on się wbił w ziemie :shock: , a wtedy mój Dinek próbując go złapać, wbił sobie w gardziołek). Ile było strachu, wizyt u weta, ale dzięki Bogu wszystko dobrze się skończyło :mrgreen:

Gdy patrzę w oczy mojego psa - widzę całą mądrość świata.

nikita i nelson 
hodowca

Wysłany: Sro 12 Kwi, 2006 13:00   

Biedaczysko Nelson już czuje się zupełnie dobrze :mrgreen: dzięki waszym życzeniom powrotu do zdrowia.Dziękujemy i przestrzegamy :!:

LukrecjaS 

Wysłany: Sob 22 Lip, 2006 17:31   

Witam.

Tak sobie czytam i czytam i aż mi się słabo zrobiło... a przecież wydawałoby się, że pies i patyk to nieodłączna para....

Moja sunia nie przepada za patykami, dużo większą radość sprawia jej bieganie z plastikową butelką (taką 1,5 l jak od wody mineralnej). Zabawa jest fajniejsza, bo butelka dodatkowo "wydaje dźwięki" :)

Pozdrawiamy Lukrecja i Fionka

madzia 
Medorek

Wysłany: Sob 29 Lip, 2006 20:28   

A ja już raz miałam nauczke z patykiem, ale widocznie jak dla mnie to zam ało :evil: :evil: :evil:
Dziś rzucałam Medorkowi do wody patyki, nagle w w odzie zaksztusił się i kiedy wyszedł na brzeg wymiotował, prawie około 5 minut, Boze nie wiedziałam co mam robić. Szybko wracaliśmy do domu, ale Bogu dzięki po drodze mu przeszło. W domu zjadł ode mnie kawałek placka, loda, minimalny kawałeczek batonika i... znowu, ksztuszenie się, zachowywał sie tak, jakby znowu miał wymiotować. Zadzwoniłam szybko do Mojej weTki, po było już po godzinach jej przyjmowania. Medorowi już przeszło, ale mimo to nie zamierzałam zwlekać. Wetka macała mu gardło, zmierzyła temperature i dała trochę karmy, zeby zobaczyć jak je. Wszystko okii. Powiedziała, że najprawdopodobniej musiał sobie zadrapać gdzieś gardełko i to dlatego. Jutro mamy zadzwonic i powiedzieć, czy wszystko okej :grin:

NIGDY WIĘCEJ ŻADNYCH PATYKÓW !!!!

Dorota 
hodowca

Wysłany: Sob 29 Lip, 2006 21:55   

madzia napisał/a:
NIGDY WIĘCEJ ŻADNYCH PATYKÓW !!!!

uczcie się na cudzych błędach :!:
„Psy nie są całym naszym życiem, ale czynią nasze życie całością".
Roger Caras

madzia 
Medorek

Wysłany: Nie 30 Lip, 2006 17:46   

Całe szczęście dzisaj już wszystko jest jest w porządku :oki: :oki: :mrgreen: :mrgreen:

kot 

Wysłany: Sro 21 Lut, 2007 12:30   

Patyczki mogą być groźne, na szczęscie Hektor bawi się tylko grubymi kawałami - za najlepsze uznaje takie grubości ludzkiego nadgarstka (brzmi złowieszczo, wiem, ale to tylko porównanie). U niego im dłuższy tym lepszy,w związku z tym nieraz biega z konarami o długości ok. 2 metrów.Dla mnie nie jest do zbyt zabawne, bo lubi takim kołkiem przywalić komuś po nogach.... :grin:

Marzena N. 

Wysłany: Czw 08 Kwi, 2010 07:22   

moja Doritka też ostatnio bawiła sie patyczkiem i tez nagle pisk zanim dobiegłam patyk leżał obok, ale na szczęście zupełnie nic jej sie nie stało :) ale po przeczytaniu tych postów postanawiam zero patyczaków!!

Odpowiedz do tematu