FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Mapa GoogleMapa Google

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Dorota
Pon 23 Kwi, 2007 20:32
Hotele dla psów w Krakowie
Autor Wiadomość
madam 

Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007 23:07   

Ja mam pytanie nieco inne. Bo czasem, niestety trzeba wyruszyć gdzieś bez psów. Czy znacie w Krakowie dobrei miłe miejsce do zostawienia psa na kilka dni gdy nie ma innego wyjścia? Chodzi oczywiście o kogoś pewnego lubiącego psy, kto świadczy takie usługi fachowo i z sercem?
Ratujcie! Chodzi o 10-miesięczną sunię, bardzo grzeczną...
M.

Dorota 
hodowca

Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 08:33   

madam, napisz do forumowej Faro pw o hotel w Krakowie.
„Psy nie są całym naszym życiem, ale czynią nasze życie całością".
Roger Caras

madam 

Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 11:11   

Dorotko,
dzięki, znowu mi pomagasz.
Pozdrowienia!
M.

pulek 

Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 10:20   

Witam, znam hotel dla psów "Szarikton", www.szarikton.pl jak cos to sobie zaglądnijcie!!!

Gość

Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 14:30   

Dzięki!

Faro 

Wysłany: Nie 17 Cze, 2007 13:16   

pulek napisał/a:
Witam, znam hotel dla psów "Szarikton", www.szarikton.pl jak cos to sobie zaglądnijcie!!!

ten hotel jest na sąsiednim osiedlu (nawet nie wiedziałam o jego istnieniu :roll: ) - jak będę miała we wakacje więcej czasu to wybiorę sie tam na spacerek (szpiegowski ;-) )

Ajaka 

Wysłany: Wto 12 Lut, 2008 02:15   

Faro....wiem, że Twój post jest z czerwca 2007....

ale jak możesz, to napisz...jak tam "spacerek szpiegowski" ????

toż prawie na moim osiedlu, tylko, że na starym....

Ja tak się pytam, jakby co.......choć teraz nie potrzebuję...ale jestem ciekawa ?

Faro 

Wysłany: Czw 20 Lis, 2008 19:57   

Spaceru szpiegowskiego nie było , ale mam sprawdzone wieści.
Wolontariusze umieszczali w tym hotelu bezdomne psiaki, bywali tam więc często , niektórzy nawet codziennie, więc info sprawdzone i z pierwszej ręki ........
A cóż ono mówi : określmy to bardzo dyplomatycznie "właściciel rozminął sie bardzo ze swoim powołaniem - nie jest nim z pewnościa prowadzenie hotelu" (wolontariusze pozabierali stamtąd "swoje " psiaki.

jeśli ktoś MUSI zostawić psiaka to mogę polecić hotel (gdzie był Maks i Sanderka ) w lednicy Górnej koło Wieliczki www.hotel-dla-psow.pl

rybeczka 

Wysłany: Czw 20 Lis, 2008 23:01   

ja właśnie również poszukuję jakiegoś dobrego miejsca gdzie można zostawić psiaka, bo szariktona z całego serca odradzam:/ "zajmuje" się tym jakiś dzieciak, który przede wszystkim o psach nie ma pojęcia a co dopiero o hotelu dla psów, aż przykro...

Ania1982 

Wysłany: Wto 23 Gru, 2008 19:39   

'Wolontariusze umieszczali w tym hotelu bezdomne psiaki, bywali tam więc często , niektórzy nawet codziennie, więc info sprawdzone i z pierwszej ręki ........ "---- zgadza sie, jestem jedna z nich ta czesc wypowiedzi jest zgodna z prawda jestem bardzo zadowolona z hotelu oraz pobytu pieskow, jest to jedyny hotel do ktorego my jako wolontariusze mamy swobodny dostep.

"A cóż ono mówi : określmy to bardzo dyplomatycznie "właściciel rozminął sie bardzo ze swoim powołaniem - nie jest nim z pewnościa prowadzenie hotelu" (wolontariusze pozabierali stamtąd "swoje " psiaki. "- z tego co sie orientuje a bywam tam czesto jest to firma rodzinna, Pani Ela ma wyksztalcenie zootechniczne...

Slyszalam faktycznie o drobnym konflikcie miedzy niektorymi z nas jednak z tego co sie orientuje byl on na tle finansowym i sa juz dawno zazegane

BOKSEREK 

Wysłany: Czw 09 Kwi, 2009 22:56   

Jako że dużo podróżuje to też często miewam problem z zostawieniem mojego Pimpuśa w Krakowie a rodzina sie już krzywo patrzy :) Niedawno znalazlem tuż pod Krakowem super hotelik dla psów. Super warunki. Właścicielka bardzo miła i widać ze z sercem podchodzi do zwierzaków. Powiem szczerze ze korzystałem z wielu hoteli i jak za te pieniądze (30zl za dobe) to lepszego w Krakowie nie znajdzie. Numer tel do hotelu: 509039003
Polecam i Pozdrawiam wsztstkich zdesperowanych forumowiczów.

madam 

Wysłany: Pią 10 Kwi, 2009 21:13   

Ale gdzie jest ten hotelik?

Faro 

Wysłany: Sro 29 Kwi, 2009 00:00   

Ania1982 napisał/a:
'Wolontariusze umieszczali w tym hotelu bezdomne psiaki, bywali tam więc często , niektórzy nawet codziennie, więc info sprawdzone i z pierwszej ręki ........ "---- zgadza sie, jestem jedna z nich ta czesc wypowiedzi jest zgodna z prawda jestem bardzo zadowolona z hotelu oraz pobytu pieskow, jest to jedyny hotel do ktorego my jako wolontariusze mamy swobodny dostep.

"A cóż ono mówi : określmy to bardzo dyplomatycznie "właściciel rozminął sie bardzo ze swoim powołaniem - nie jest nim z pewnościa prowadzenie hotelu" (wolontariusze pozabierali stamtąd "swoje " psiaki. "- z tego co sie orientuje a bywam tam czesto jest to firma rodzinna, Pani Ela ma wyksztalcenie zootechniczne...

Slyszalam faktycznie o drobnym konflikcie miedzy niektorymi z nas jednak z tego co sie orientuje byl on na tle finansowym i sa juz dawno zazegane

Ja znam zupełnie inne tło tego konfliktu - jakość sprawowanej opieki - tak czy inaczej nadal nie polecam tego hotelu.
Nawiasem mówiąc zastanawia mnie też, dlaczego nie ma tam jakiegokolwiek szyldu , informacji o mieszczącym się hotelu , dlaczego jest on tak "incognito" ?

ewcie 

Wysłany: Pon 15 Cze, 2009 09:15   

Witam,
jestem właścicielką nowo otwartego hotelu dla piesków w Krakowie-Swoszowicach,
jeśli macie problem ,gdzie zostawić psa zapraszam www.hotelpsa.pl
ewelina

angel__24 

Wysłany: Czw 17 Gru, 2009 15:32   

BOKSEREK napisał/a:
Jako że dużo podróżuje to też często miewam problem z zostawieniem mojego Pimpuśa w Krakowie a rodzina sie już krzywo patrzy :) Niedawno znalazlem tuż pod Krakowem super hotelik dla psów. Super warunki. Właścicielka bardzo miła i widać ze z sercem podchodzi do zwierzaków. Powiem szczerze ze korzystałem z wielu hoteli i jak za te pieniądze (30zl za dobe) to lepszego w Krakowie nie znajdzie. Numer tel do hotelu: 509039003

Hej wszystkim,

Jako, że mój spanielek w okresie naszego wyjazdu bedzie miał prawie 10 miesięcy w 100% nie nauczył sie czystkości ale widzę, że się bardzo stara a juz nie wspomne o trzykrotnym wymianie wykładziny na przedpokoju albo czterokrotnym wymianie kabli antenowych z wiadomych względów - no cóz, młodośc ma swoje prawa. Czy ktoś mógłby wypowiedzieć sie na temat hotelu dla zwierząt w Krakowie - swoje doświadczenia? Będę bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam

topolaWK 

Wysłany: Pon 01 Mar, 2010 21:06   

Witam. kilka dni w lutym musiałem spedzic w Krakowie tzn. żona lablador i ja . Mam złe doświadczenia z hotelami dla psów , poprzednio "opiekunowie" nie popisali się w ostatecznym rozrachunku wiecej straciłem niż zyskałem na wakacjach. Tym razem było zupełnie inaczej. Właścicielka super zaangazowana, bobry socjal dla pieSków , ostatecznie pies był szczęsliwy ( no prawie jak w domu :-) ) Biegamy rodzinnie po górach ,w tym hotelu bede zawsze zostawiał swojego psa. POLECAN HOTEL DLA PSÓW PCHEŁKA KRAKÓW-SWOSZOWICE

Yoreczek 

Wysłany: Czw 01 Lip, 2010 11:38   

BOKSEREK napisał/a:

Witam, osobiście mam również doświadczenie z tym hotelem i jego właścicielką, 2 miesiące temu musiałem obowiązkowo wyjechać w podróż służbową, lecz miałem właśnie problem z umiejscowieniem mojego pieska, o hotelu dowiedziałem się od znajomych, i muszę przyznać że byłem bardzo zadowolony, piesek miał domowe warunki, nie był trzymany w klatce, jak to ma miejsce w większości hoteli, był bardzo zadowolony, dobrze odżywiony i wyglądało jakby chciał tam pozostać dłużej, a co do poprzednich pytań o to gdzie jest ten hotel, to znajduję się on tuż za Niepołomicami, ale właścicielka odebrała pieska w Bierzanowie. Gorąco polecam ten hotel. Właścicielka Dorota tel. 509039003

Odpowiedz do tematu